Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

4 αισθητήρες παρκαρίσματος με 67% έκπτωση

αισθητήρες παρκαρίσματος
Προστατεύστε το αυτοκίνητό σας με την μοναδική προσφορά

55€ για 4 αισθητήρες παρκαρίσματος για όλους τους τύπους αυτοκινήτων μαζί με την τοποθέτηση τους. Αποφύγετε ανεπιθύμητες φθορές και γρατζουνιές στο παρκάρισμα , από το Audio Island στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 169€, Έκπτωση 67% !!

Στοιχεία προσφοράς:

- Η εργασία για την τοποθέτηση των αισθητήρων έχει διάρκεια περίπου μία (1) ώρα
- Αποφύγετε επιπόλαιες ζημιές και παρκάρετε χωρίς άγχος!

Το σύστημα παρκαρίσματος:
- Έχει 4 αισθητήρες που δημιουργούν πεδίο κάλυψης 90 – 120 μοίρες και τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα
- Ενεργοποιείται αυτόματα με την χρήση της όπισθεν και όσο η απόσταση ανάμεσα σε προφυλακτήρα και εμπόδιο μειώνεται τόσο αυξάνεται η συχνότητα του προειδοποιητικού ηχητικού σήματος
Ανιχνεύει εμπόδια σε απόσταση 2 μ. μέχρι 30 εκ.

- Οι αισθητήρες παρκαρίσματος έχουν εγγύηση 2 χρόνων και αποτελούνται από: κεντρική μονάδα τεχνολογίας της Philips, 4 αισθητήρες και 1 βομβητή.

Οι βομβητές παρκαρίσματος σας ειδοποιούν για οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκεται πίσω από το όχημα σας σε απόσταση 2 μέτρων, ενώ ο ήχος γίνεται πιο έντονος όσο πλησιάζετε στο εμπόδιο ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο των κινήσεων σας.

Σχετικά με την προσφορά από την Audio Island :
- Ο μέσος όρος εξυπηρέτησης είναι 5 αυτοκίνητα ημερησίως
- Παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης οθόνης LED η οποία δείχνει την απόσταση που έχει το αυτοκίνητο από το εμπόδιο κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος, με επιπλέον χρέωση 10€ απευθείας πληρωτέα στην επιχείρηση.
- Οι αισθητήρες παρέχονται σε μαύρο χρώμα, για την ίδια απόχρωση του οχήματος σας θα πρέπει να το ζητήσετε και υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

Μοναδική πραγματικά προσφορά δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ : αισθητήρες παρκαρίσματος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...