Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Άνετη και ασφαλή οδήγηση με αισθητική

ανεμοθραύστες
Ζευγάρι ανεμοθραύστες εμπρόσθιων τζαμιών Air G-Plast

Με 22,5€ για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου, άριστης ελληνικής κατασκευής μαζί με την επαγγελματική και άμεση τοποθέτηση τους για την Αθήνα ή με παραλαβή και πανεύκολη τοποθέτηση από εσάς πανελλαδικά, από την “Coverville” στο Ίλιον, αρχικής αξίας 45€, Έκπτωση 50%!!

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας με αισθητικά αλλά και πολλά πρακτικά αποτελέσματα στην άνετη και ασφαλή οδήγηση!

Οι ανεμοθραύστες Air G-Plast προσφέρουν:
- Περισσότερη ασφάλεια: Καταργούν την άχνα και τη θολούρα στα πάνω τζάμια που μειώνουν την ορατότητα και δυσκολεύουν την οδήγηση!
- Άνεση - Εξαερισμό: Επιτρέπουν τον καθαρό αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, χωρίς να εισβάλουν ρεύματα, ακόμα και όταν βρέχει!
- Αισθητικό αποτέλεσμα: Ο διακριτικός σχεδιασμός τους προσθέτει στο στυλ του αυτοκίνητου χαρίζοντας του μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια!

Έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση - Χωρίς βίδες ή τρύπες - των ανεμοθραυστών και από εσάς στο αυτοκίνητό σας (για αυτό μπορείτε και να τα παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης για τα έξοδα αποστολής με την Coverville)!

Δείτε λεπτομέρειες πριν λήξη η προσφορά εδώ :  ανεμοθραύστες εμπρόσθιων τζαμιών 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...