Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Εκπληκτικό ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων με 10,90€

ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων
Ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων χωρίς Χημικά

10,9€ για τη συσκευή Riddex Plus, ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων που τα κρατά μακριά από το χώρο σας χωρίς χρήση χημικών και διάφορων τοξικών ουσιών, πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας . Έκπτωση 50%!!!

Τι αγοράζετε με 10,90€:

Η Riddex Plus είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που απομακρύνει – χωρίς να θανατώνει - τα ανεπιθύμητα έντομα, τα ποντίκια, τις αράχνες και τις κατσαρίδες από τον χώρο σας!
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόντος, κάθε Riddex Plus καλύπτει αποτελεσματικά έως 200τ.μ. οριζόντια (οχι σε διαφορετικούς ορόφους)!

Στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα τρωκτικά και τα έντομα. Είναι ασφαλής για σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή τοξικά δηλητήρια!

Το Riddex Plus δεν παρεμβάλλεται στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών ενώ έχει ασήμαντη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (λιγότερο από 1 watt)! Η εμβέλεια κάθε συσκευής καλύπτει περίπου 200 τ.μ., ενώ αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τα τρωκτικά στο σπίτι ή στην εξοχική κατοικία, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη συσκευή!

Τρόπος λειτουργίας: τοποθετήστε την απλά στην πρίζα, σε έναν κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Πατώντας το button της συσκευής έχετε επιπρόσθετα ένα λαμπάκι νυκτός. Το πράσινο λαμπάκι δείχνει την λειτουργία της συσκευής ενώ το κόκκινο αναβοσβήνει κατά διαστήματα όταν η συσκευή επενεργεί στο κύκλωμα της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού.

Η προσφορά είναι από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 22€.

Το καλοκαίρι ήρθε μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για περισσότερο "ησυχία" δείτε εδώ λεπτομέρειες : ηλεκτρικό απωθητικό εντόμων 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...