Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Tο νούμερο ένα gadget της αγοράς το έχεις;

gadget
Το top gadget της αγοράς σε Σούπερ τιμή 

Απίστευτη ευκαιρία για το νούμερο ένα gadget της αγοράς! Μόνο 9€ από 25€ και δωρεάν τα έξοδα αποστολής για ένα συναγερμό ιδανικό για τσάντες, κινητά, πορτοφόλια, κατοικίδια!
Με 9€ θα έχετε το νούμερο ένα σε πωλήσεις gadget της αγοράς. Μην ανησυχείτε πια για το κινητό, την τσάντα, το κατοικίδιο ή το παιδί σας!

Το top gadget της αγοράς σε τιμή που θα βρείτε μόνο στον kaloperasakia!

Αντικλεπτικός ατομικός συναγερμός (Anti-lost alarm)

Η συσκευή αυτή θα σας προστατεύει από τυχόν απώλειες και κλοπές
Αποτελείται από 2 κομμάτια. Τοποθετείτε το ένα κομμάτι στο αντικείμενο που θέλετε να προστατέψετε (πορτοφόλι, τσάντα, κινητό, κατοικίδιο ή άλλο) και κρατάτε το άλλο κομμάτι στην τσέπη σας ή όπου σας βολεύει  Όταν κάποιος προσπαθήσει να απομακρυνθεί με κάποιο αντικείμενό σας τότε ο συναγερμός ενεργοποιείται με ήχο και δόνηση. 
Μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θα χτυπάει ο συναγερμός (από 0-25 μέτρα). Εύκολο στην χρήση, χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία ΑΑΑ για να λειτουργήσει (περιλαμβάνεται).
Ιδανικό για παιδιά, κατοικίδια, κινητά, τσάντες και πορτοφόλια. Επίσης βοηθά στις περιπτώσεις που φεύγετε ξεχνώντας κάπου το κινητό σας, τη τσάντα σας, το πορτοφόλι σας ή τα κλειδιά σας. Δίνεται σε τέσσερα σχέδια: κλασικό γκρι, άσπρο με σκυλάκι, μήλο και ροζ με δώρο πορτοφολάκι.

Μην χάσετε την προσφορά αυτή, μπείτε και δείτε φωτογραφίες και λεπτομέρειες εδώ : νούμερο ένα gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...