Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Tablet Connect Me για να έχεις internet και τηλεόραση μαζί!!!

Tablet Connect Me
Connect Me KLM-18GR - Μαύρο σε εξαιρετική τιμή

Τα Public έχουν τιμές και προσφορές που αξίζουν αυτό πλέον το καταλάβαμε. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο όμως είναι η μεγάλη γκάμα και τα "ιδιαίτερα κομμάτια", Το Tablet PC Connect Me KLM-18GR ενσωματώνει έναν ισχυρό επεξεργαστή και δέκτη DVB-T μόνο με 169€

Η Connect Me παρουσιάζει το KLM-18GR με οθόνη 7'' και 8 GB αποθηκευτικό χώρο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τον ψηφιακό τρόπο ζωής στο σπίτι και εν κινήσει χάρη στη 7" οθόνη του.

Το Tablet PC Connect Me KLM-18GR αποτελεί το παράθυρό σας στο Internet, ενώ είναι απολύτως εξατομικεύσιμο με πάρα πολλές εφαρμογές ώστε να γίνει το δικό σας entertainment tablet.
Και όλα αυτά σε πολύ προσιτή τιμή. Ενσωματώνει έναν ισχυρό επεξεργαστή 1GHz με 1 GB RAM και "τρέχει" πάνω σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Αυτός ο έξυπνος συνδυασμός λειτουργικού και επεξεργαστή προσφέρει εμπειρία χρήσης Tablet είτε απλά σερφάρετε (με υποστήριξη flash) είτε παρακολουθείτε ταινίες και χρησιμοποιείτε Android applications. 

Κρυστάλλινη εικόνα με 800 x 480 ανάλυση!

Επιλέξτε να κατεβάσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android κατ'ευθείαν από το AppsLib. Είτε ψάχνετε για τις καθημερινές ειδήσεις, τα αθλητικά αποτελέσματα, πρακτικές πληροφορίες, κοινωνικά δίκτυα ή e-books θα βρείτε μια εφαρμογή για αυτό. Όπου κι αν είστε, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, φωτογραφίες ακόμη και το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω του ενσωματωμένου DVB-T δέκτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...