Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Κορυφαίες Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου 3Μ -48%

Crystal Shine
Προστατέψτε επώνυμα το αυτοκίνητό σας με 3Μ

99€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών της σειράς FX-ST, με επιλογή από τρεις τύπους (ανοιχτή, μεσαία και σκούρα) για να προστατέψετε το αυτοκίνητο σας από την ακτινοβολία, την ζέστη. Έκπτωση 48%!


Από την ''Crystal Shine'', τον εξουσιοδοτημένο εφαρμοστή της 3Μ Hellas, στη Νέα Χαλκηδόνα - Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 190€.

Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας τη μέγιστη ηλιοπροστασία με τις κορυφαίες αντηλιακές μεμβράνες 3Μ με άριστη ευκρίνεια, θερμομόνωση και συγκράτηση άνω του 98% των υπεριωδών ακτίνων!

Προστατεύουν επαρκώς όλα τα πλαστικά και υφασμάτινα μέρη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, αυξάνουν την απόδοση του κλιματιστικού, διατηρούν την απόλυτη ορατότητα και φυσικά μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου!

Ακόμα προσφέρουν προστασία από αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως από τραυματισμούς που οφείλονται σε θραύσματα γυαλιών από επιθέσεις ή ατυχήματα!!

Με 3ετή γραπτή εγγύηση & βεβαίωση εφαρμογής και χωρίς ίχνος μετάλλου ώστε να μην προκαλεί παρεμβολέςσε GPS, GPRS, Navigator, ραδιόφωνο, TV, κινητή τηλεφωνία, συναγερμούς και άλλα!

Η σειρά FX-SΤ της εταιρείας 3Μ διατίθεται σε 3 τύπους:
- Ανοιχτή FX-ST50 ή
- Μεσαία FX-ST35 ή
- Σκούρα FX-ST20

- Σούπερ τιμή για όσους ξέρουν , μην διστάζετε καθόλου : Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου 3Μ

- Μπορείτε επίσης να δείτε την ίδια προσφορά και στο Groupon, επιλέξτε εσείς : 3M σε προσφορά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...