Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Aπεριόριστη διασκέδαση 2 ατόμων μόνο με 8€!!!

ATHENS HOLIDAY PARK
Φέτος οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα

Από 8€ για ημερήσια απεριόριστη διασκέδαση 2 ατόμων σε 40 παιχνίδια, κατρακυλήστε στις τεράστιες τσουλήθρες, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανηθείτε στο διάστημα, γίνεται οι καλύτεροι οδηγοί πίστας..

Τι ξεχωριστό συμβαίνει στο ATHENS HOLIDAY PARK

Μέσα στο “Athens Holiday Park” δεν μας απασχολεί αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο». Το “Athens Holiday Park” είναι κλειστό, ΠΛΗΡΩΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ, εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, και επειδή είναι στεγασμένο, είναι απόλυτα ασφαλές με πλήρως φυλασσώμενες εισόδους και εξόδους για τα παιδιά και τους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο. Το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι. 

Φέτος το καλοκαίρι, στο απόλυτο πάρκο διασκέδασης “Athens Holiday Park” βουτήξτε στη χαρά, διασκεδάστε, προπονηθείτε, συναγωνιστείτε, κατρακυλήστε στις τεράστιες τσουλήθρες, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανηθείτε στο διάστημα (και μάθετε απέξω και ανακατωτά όλους τους πλανήτες) στο «Πλανητάριο» (ή γαλαξιακά ταξίδια), γίνεται οι καλύτεροι οδηγοί πίστας αλλά και…νερού, δοκιμάστε τις δροσερές και τις γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του Athens Holiday Park.

Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο και απεριόριστο παιχνίδι στο Holiday Park που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας έως και 08/09/2013:

- 8€ για την είσοδο 2 ατόμων
ή
- 12€ για την είσοδο 3 ατόμων
ή
- 16€ για την είσοδο 4 ατόμων ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - 40 RIDES AND GAMES

Δείτε την λίστα με τα απίστευτα παιχνίδια και μάθετε περισσότερα για αυτήν την καταπληκτική προσφορά : ημερήσια απεριόριστη διασκέδαση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...