Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Σινέ Ψυρρή καλοκαιρινή απόλαυση στο μέγιστο!!!

Σινε Ψυρρή
Καλοκαίρι στην Αθήνα με θερινό Σινεμά

Δεν υπάρχει καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό και τη μυρωδιά από το φρεσκοψημένο ποπ κορν να μπλέκεται με αυτή του γιασεμιού! Με 7,5€ τα 2 άτομα σε έναν από τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, το «Σινέ Ψυρρή» .50% έκπτωση.

Μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε ταινία θέλετε με μόνο 7,5€ τα 2 άτομα! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 0,50€ εξασφαλίζετε έκπτωση 50% και στο ταμείο θα πληρώσετε ακόμα 7€ τα 2 άτομα!

Το Σινέ Ψυρρή, που βρίσκεται πίσω από το θέατρο Αποθήκη και είναι αναμφισβήτητα, ένας από τους ομορφότερους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας σας προσφέρει 50% έκπτωση και μπορείτε να παρακολουθήσετε έως τέλος Αυγούστου οποιαδήποτε ταινία επιθυμείτε.

Στοιχεία προσφοράς :
- Η προσφορά ισχύει από 6 Ιουνίου 2013 έως 31 Αυγούστου 2013
- Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ταμείο του κινηματογράφου.
Κάθε κουπόνι ισχύει για δυο (2) άτομα και περιλαμβάνει ένα εισιτήριο εισόδου 2 ατόμων για παρακολούθηση οποιασδήποτε ταινίας επιλέξετε από τις προβολές του θερινού κινηματογράφου Σινέ Ψυρρή.
- Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται μόνο στο ταμείο του σινεμά, είτε πρόκειται για προβολή της ίδιας μέρας είτε για προβολή άλλης ημερομηνίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, ώρες προβολής των ταινιών ή κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο: 210 3247234

Μην αφήσετε να πάει χαμένη η προσφορά μόνο 100 κομμάτια έμειναν : Σινέ Ψυρρή προσφορά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...