Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Εξοπλισμός για camping σε σούπερ προσφορά!!!

ICELAND
Σετ Camping και απολαύστε την ελευθερία σας οικονομικά

Από 15€ για ένα καλοκαιρινό υπνόσακο Terra, μια εστία μαγειρέματος γκαζιού Campri ή ένα ολοκληρωμένο σετ camping (σκηνή 2 ατόμων, υπνόσακους & πασαλάκια με led)

Από την IcelandShops, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το camping και απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρει η φύση χωρίς ταλαιπωρία!

Η προσφορά περιλαμβάνει:
15€ για ένα καλοκαιρινό υπνόσακο Terra σε τρία χρώματα, μπλε, λαδί και παραλλαγή
ή
26,4€ για μια εστία μαγειρέματος γκαζιού της Campri
ή
35,4€ για ένα σετ camping που αποτελείτε από αντίσκηνο 2 ατόμων, 2 καλοκαιρινούς υπνόσακους και 4 πλαστικά πασαλάκια με led λαμπάκι

Χαρακτηριστικά προσφοράς :
Υπνόσακος Terra
Ιδανικός για το ταξίδι σας με πλοίο, εκδρομές, camping. Έχει γέμιση συνθετική holofil, με αποσπώμενο μαξιλαράκι. Το εξωτερικό ύφασμα είναι από polyester, που δεν το διαπερνά η υγρασία.
Διατίθεται σε τρία χρώματα: μπλε, λαδί και παραλλαγής

Εστία μαγειρέματος γκαζιού Campri
Ιδανική για το camping, την εξοχή και το σκάφος. Αποθηκεύεται πολύ εύκολα, λόγω του σχεδιασμού της. Μπαίνει σε πλαστικό βαλιτσάκι, για ευκολία στη μεταφορά. Οι φιάλες που δέχεται είναι του τύπου CP250. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα .

Camping Set
Περιλαμβάνει: αντίσκηνο 2 ατόμων με πόρτα και κουνουπίερα, μπανέλες fiberglass, 2 υπνόσακους καλοκαιρινούς με συνθετική γέμιση και 4 πασαλάκια πλαστικά με λαμπάκι led. Μια ιδανική λύση για την εκδρομή, το camping. Ένα σετ που μπορείτε να πάτε παντού με βάρος μόνο 3.6 κιλά. Οι διαστάσεις της σκηνής είναι πλάτος 150 εκ Χ μήκος 200 εκ. Χ ύψος 100 εκ.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο , την βρήκαμε και σας την προτείνουμε. Δείτε περισσότερα γιατί ισχύει μόνο για λίγες μέρες μόνο : Εξοπλισμός για camping
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...