Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

10€ για να αποκτήσετε άλλο... αέρα στο σπίτι ή το αυτοκίνητο σας!!!

Ιονιστής Αυτοκινήτου
Ο ιονιστής Αυτοκινήτου Lescars
 
Επιλέγοντας έναν (1) ιονιστή USB "Newgen Medicals" ή έναν (1) ιονιστή αυτοκινήτου "Lescars" για φιλτραρισμένη ατμόσφαιρα παντού χωρίς ιούς, μικρόβια, καπνούς και δυσάρεστες οσμές, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 20€. Έκπτωση 50%!!


 
- Προστασία της υγεία σας! Οι ιονιστές απομακρύνουν όλους τους επιβλαβείς ιούς, μικρόβια και καπνούς που μπορούν να γίνουν η αιτία χρόνιων αλλεργιών και άλλων παθήσεων!

- Απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα! Πείτε τέλος στις οσμές που δημιουργούν δυσάρεστες συνθήκες στο χώρο και απολαύστε καθημερινά καθαρή ατμόσφαιρα που σύμφωνα με έρευνες αυξάνει αισθητά τη συγκέντρωση και σας ανεβάζει τη διάθεση!

- Ο ιονιστής της Newgen Medicals αποτελεί την ιδανική λύση για την δημιουργία μιας καθαρής ατμόσφαιρας γύρω σας, παρέχει την τεχνική για να απομακρύνονται οσμές, σκόνη, μικροοργανισμοί σκόνης, ακάρεα όπως επίσης τα βακτηρίδια και οι χημικοί μολυντές που βρίσκονται στον αέρα.

- Συνιστάται ιδιαιτέρως για χρήση σε δωμάτια ή στα γραφεία που υπάρχουν computer γιατί η ζέστη και το μαγνητικό πεδίο του δημιουργούν σκόνη και μολυντές που διαχέονται στον αέρα.
 
- Επιπρόσθετα ο καπνός του τσιγάρου και τα θετικά ηλεκτρικά φορτία που δημιουργούνται από τα μόνιτορ του computer αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους πνεύμονες και αίσθημα κόπωσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Newgen Medicals:
- Διάσταση: 80 x 23 x 18mm
- Bάρος: 0,1kg

Ο ιονιστής Αυτοκινήτου Lescars παράγει διαρκώς αρνητικά φορτισμένα ιόντα που φιλτράρουν εστίες μυρωδιάς (καπνός, μυρωδιές) και εξοντώνουν τους ιούς δημιουργώντας ευχάριστη και ασφαλή οδήγηση χωρίς να αποσπάται η προσοχή! Ακόμα διαθέτη εύκολη τοποθέτηση στον αναπτήρα αυτοκινήτου και δυνατότητα να τοποθετήσετε λίγο άρωμα της αρεσκείας σας!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ιονιστή Lescars:

- Διάσταση : 110 Χ 25 mm
- Ένδειξη λειτουργίας με LED 

- Θέση για άρωμα 
 
Μάθετε περισσότερα εδώ : Ιονιστής Αυτοκινήτου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...