Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

10€ μόνο για full body relaxation massage!!!

Ina Rosa
Χαλάρωση, ενυδάτωση και ευεξία με εθιστική γεύση!!!

10€ για ένα full body relaxation massage, διάρκειας 45΄λεπτών, σε συνδυασμό με σοκολατοθεραπεία, την εθιστική συνήθεια που διώχνει την κυτταρίτιδα και το στρες, από το Ina Rosa!

Η προσφορά περιλαμβάνει:- Ένα full body relaxation massage με σοκολατοθεραπεία, διάρκειας 45' λεπτών
- Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες

Αφεθείτε σε απολαυστική συνέδρια καταπολεμώντας το στρες την κυτταρίτιδα πετυχαίνοντας χαλάρωση ενυδάτωση και ευεξία. Η διαδικασία ξεκινά με ένα peeling το οποίο είναι επίσης σοκολάτας, προκειμένου να ανοίξουν οι πόροι. Γίνεται μασάζ σε όλο το σώμα και στο τέλος εφαρμόζεται μάσκα σώματος φυσικής σοκολάτας μέχρι να κρυώσει. Η σοκολατοθεραπεία είναι Θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης, η οποία βασίζεται στη φυσική σοκολάτα και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ευεξία και χαλάρωση. Η επιστήμη έχει αναγνωρίσει με μεγάλο αριθμό ερευνών τις ευεργετικές επιδράσεις της σοκολάτας στον άνθρωπο. Οι ειδικοί μάλιστα ισχυρίζονται πως το σύνολο των συστατικών της σοκολάτας διεγείρουν το μυαλό και καθυστερούν την γήρανση του δέρματος.

Ina Rosa :
Η Ina Rosa είναι στο κέντρο της Αθήνας σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που δίνει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να απολαύουν θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά εδώ : full body relaxation massage
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...