Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Διώχτε το στρες και το άγχος μόνο με 15€

 City Gold Spa

Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία

15€
για να απομακρύνετε το στρες και το άγχος επιλέγοντας το μασάζ που επιθυμείτε ανάμεσα σε shiatsu, ενεργειακό μασάζ ή αρωματοθεραπεία για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία στον υπέροχο χώρο του City Gold Spa στο Κολωνάκι, αξίας 90€ -έκπτωση 80%

Μπορείτε να επιλέξετε:

- Ένα μασάζ σιάτσου (Shiatsu) διάρκειας 60’ ή ένα ενεργειακό μασάζ ή αρωματοθεραπεία

Σιάτσου στα ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα. Η μέθοδος αξιοποιεί μια ποικιλία από τεχνικές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι μαλάξεις, οι διατάσεις και η πίεση ειδικών σημείων (acupoints). Το σιάτσου είναι μία από τις γνωστότερες μεθόδους σωματικής αγωγής (body work) και έχει σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη ευεξία, επιδρώντας σε σώμα, νου και πνεύμα. Το σιάτσου δρα σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Βοηθάει την εναρμόνιση των συναισθημάτων, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τον ύπνο, ενώ απαλύνει το άγχος και της συναισθηματική φόρτιση. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από τις εντάσεις.

CITY GOLD SPA

Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε.
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.
Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.
Το City Gold Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στο χώρο των προϊόντων Spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.


Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ : City Gold Spa προσφορά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...