Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαιρετικό γεύμα δύο ατόμων στου Ψυρρή!!!

Venti
Πλούσιο γεύμα στο bar Restaurant VENTI στου Ψυρρή

28€ για ένα (1) γεύμα δύο (2) ατόμων με μεσογειακές γεύσεις σε συνδυασμό με υπέροχες μουσικές στο αγαπημένο και δημοφιλές bar- restaurant Venti, στου Ψυρρή, Έκπτωση 63%!!

Αναλυτικά η προσφορά : 
Ιδανική ευκαιρία να επισκεφτείτε το Venti, ένα από τα πλέον γνωστά bar-restaurant στου Ψυρρή που φημίζεται για την άριστη ποιότητα φαγητού σε ένα υπέροχο περιβάλλον που έχει δέσει άψογα την μουσική και την fun ατμόσφαιρα! 

Το Venti είναι ένα από τα μεγαλύτερα στέκια της downtown Αθήνας και ειδικά της περιοχής του Ψυρρή και γνωρίζει πολύ καλά να ευχαριστεί τους θαμώνες του παραμένοντας γεμάτο κόσμο και κέφι καθημερινά!

Σε έναν μαγευτικό χώρο, κάτω από την κυλιόμενη γυάλινη οροφή, φιλοξενούνται κάποιες από τις καλύτερες γεύσεις της Μεσογείου και εσείς έχετε την ευκαιρία να τις απολαύσετε!
Έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά το άψογο σέρβις και την δημιουργική κουζίνα, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας και έπειτα να διασκεδάσετε με τη χορευτική μουσική που επιλεγούν γνωστοί djs της πόλης!

Αποκτάτε την ευκαιρία να επιλέξετε ελεύθερα από τον κατάλογο το μενού που επιθυμείτε με επιλογή από:
- Μία (1) σαλάτα
- Ένα (1) ορεκτικό
- Δύο (2) κυρίως πιάτα
- Δύο (2) γλυκά
- Ένα (1) μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό
- Κουβέρ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού που επισυνάπτεται εδώ

Το Venti αποτελεί γνωστό στέκι των επωνύμων της showbiz, και της πολιτικής, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν τελικά διασκεδάζετε μαζί με κάποιον VIP από το διπλανό σας τραπέζι!

Απίστευτη τιμή σε ένα απο τα πιο In στέκια της Αθήνας : γεύμα δύο ατόμων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...