Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

υπερπλούσιο ατομικό γεύμα μόνο με 9€

Μαγεμένος Αυλός
Γευστικές ώρες χαλάρωσης μέσα στο πράσινο

9€ για ένα (1) υπερπλούσιο ατομικό γεύμα με ελεύθερη κατανάλωση από τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών, με νοστιμότατες επιλογές στον ιστορικό "Μαγεμένο Αυλό", στο Παγκράτι, αρχικής αξίας 19€. Έκπτωση 53%!!

Τι θα αγοράσετε:

- Γευστικές ώρες χαλάρωσης μέσα στο πράσινο στη γνωστή πλατεία Μάνος Χατζιδάκις (πρώην Προσκόπων)!

-Την όμορφη ατμόσφαιρα της chic μετά-βαυαρικής αύρας με την ωραία επίπλωση και τα έργα τέχνης που σαν χρονοκάψουλα σας μεταφέρουν στην παλιά καλή Κεντρική Ευρώπη, εκεί που η αισθητική είχε σταθερότητα και αγνοούσε έννοιες όπως εκμοντερνισμός, βιομηχανοποίηση, φασόν!

- Να γνωρίσετε τις γεύσεις του εστιατορίου που εδώ και 50 χρόνια έχουν περάσει αφήνοντας την αύρα τους αλλά και την υπογραφή τους στο βιβλίο των VIP’s όλες οι προσωπικότητες του τόπου αλλά και ξένοι…πρόεδροι & πρωθυπουργοί, καλλιτέχνες, λόγιοι, κοσμοναύτες και πολλοί μα πολλοί απλοί άνθρωποι!

- Το ατομικό μενού περιλαμβάνει ελευθερη επιλογή από τον κατάλογο που μπορείτε να δείτε εδώ!
Το εστιατόριο ''Μαγεμένος Αυλός'' είναι τόπος συγκέντρωσης όλων των μουσικών, δημοσιογραφικών κύκλων και ανθρώπων των γραμμάτων γενικότερα. Δεν υπάρχει περίπτωση κάθε μέρα να μη συμβαίνει και κάτι ξεχωριστό στην ατμόσφαιρα, αισθητό από κάθε επισκέπτη!

- Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, συνολικής αξίας 19€.

Μην χάνετε άλλο χρόνο ουσιαστικά τρώτε τζάμπα , δείτε πώς θα αποκτήσετε το κουπόνι εδώ : υπερπλούσιο ατομικό γεύμα μόνο με 9€


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...