Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Κωμικό ρεσιτάλ με εκπληκτικές ερμηνείες!!!

θεατρική παράσταση
Η αστεία θεατρική παράσταση ''Κάτω από τη σκάλα'' 

Νέα πρεμιέρα και... μπήκαμε κάτω από την σκάλα!
12€ για είσοδο ενός ατόμου στην νέα, τρυφερή και αστεία θεατρική παράσταση ''Κάτω από τη σκάλα'' του Τσαρλς Ντάιερ, που θα σας συναρπάσει φέτος με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών Άγγελου Αντωνόπουλου και Αντώνη Καφετζόπουλου. Έκπτωση 33%!!

Αναλυτικά η προσφορά και το έργο: 
Αρχικής αξίας 18€  Έκπτωση 33%!!

Το πολύ ιδιαίτερο, ανθρώπινο και ταυτόχρονα τρυφερό και αστείο έργο ''Κάτω Από τη Σκάλα'' του Τσαρλς Ντάιερ ανεβαίνει από αρχές Νοέμβρη στο ''Θέατρο Ζίνα'', σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Άγγελο Αντωνόπουλο και Αντώνη Καφετζόπουλο!

Λίγα λόγια για την υπόθεση: 
Ο Τσάρλς και ο Χάρρυ είναι πολλά χρόνια ζευγάρι. Εργάζονται στο κουρείο του Χάρρυ και συγκατοικούν. Οι δυο τους είναι «οικογένεια» και βιώνουν όλες τις μικρές χαρές, αλλά και όλες τις μικρές φθορές της κοινής καθημερινότητας. Μόνο που πρέπει να ζουν «κάτω από την σκάλα» και να κρύβουν την σχέση τους από το κοινωνικό τους περιβάλλον. Το δέσιμό τους είναι μεγαλύτερο επειδή πρέπει να κρύβονται, όμως, όπως σε όλα τα ζευγάρια που έχουν ζήσει χρόνια μαζί, η φθορά είναι αναπόφευκτη. Οι ακισμοί μεταξύ τους είναι πολύ σκληροί. Αλλά και πολύ αστείοι... Ο Τσάρλυ και ο Χάρρυ, οι δυο ηλικιωμένοι, αποτυχημένοι επαγγελματίες, βαθιά μοναχικοί και κοινωνικά περιθωριοποιημένοι άνθρωποι, δείχνουν ώρες ώρες να μισιούνται. Όμως στην πραγματικότητα, έχουν ανάγκη, φροντίζουν κι αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Το έργο γράφτηκε το 1966 Στην Αγγλία. Στην Ελλάδα ανέβηκε στο Θέατρο Μουσούρη το 1997, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μοσχίδη και Γιώργο Μιχαλακόπουλο, που φέτος ανέλαβε να το σκηνοθετήσει!

Συντελεστές
- Μετάφραση :Ερρίκος Μπελιές
- Σκηνικά/Κοστούμια: Απόστολος Βέττας, Μάρθα Φωκά
- Φωτισμοί: Νίκος Καβουκίδης

Μάθετε περισσότερα και κλείστε εισιτήρια εδώ : Κάτω από τη σκάλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...