Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο...OEM tablet και συγχρόνως 2 κινητά τηλέφωνα 3G

Tablet SENTO-MT3 3G
Πολυλειτουργικό tablet με διπύρηνο επεξεργαστή!!!

Με 2 sim! Μόνο 159,90€ για το 7 ιντσών Tablet SENTO-MT3 3G, 2 SIM Κινητά τηλέφωνα 3G, 2G, για τηλέφωνο ή/και ίντερνετ, Android 4.0, οθόνη Capacitive 1024x600, 2160p, Dual-Core, MT6575 1GHz, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. αρχικής Αξίας 195,30€ - Στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς !!

Πληροφορίες για την προσφορά: 

Το SENTO-MT3 3G είναι ένα σύγχρονο OEM tablet και συγχρόνως 2 κινητά τηλέφωνα 3G ταυτόχρονης αναμονής, Διπύρηνο επεξεργαστή! με αληθινό GPS, Bluetoot, με capacitive 7'' inches οθόνη αφής με 5-point multitouch, και Android 4.0, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την εργασία όσο και στον ελεύθερο χρόνο σας. 

Διαθέτει ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή ώστε να εκτελεί με ευκολία ότι εργασία του αναθέσετε. Αυτό το πολυλειτουργικό tablet παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο Internet, στα e-mail, σε παιχνίδια και στο σύστημα Android. 
Διαθέτει υποδοχή για ΔΥΟ κάρτες SIM ώστε να λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο και να συνδέεται στο Internet μέσω 3G.

 Η high definition οθόνη TFT με 2160p HD, επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση ταινιών και την χρήση των επιλεγμένων εφαρμογών. Διαθέτει 2 κάμερες, 1.3mpixels εμπρός και 2.0mpixels πίσω, ώστε να μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και να κάνετε βίντεο κλήσεις. Το αισθητικά ευχάριστο και εύκολο μενού τoυ επιτρέπει την αποτελεσματική πλοήγηση. Διαθέτει ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη τηλεόρασης και ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM. Δεκάδες προεγκατεστημένα προγράμματα με Ελληνικό μενού (και για όσους θέλουν υπάρχουν περισσότερα ...) 

Μην σας κουράζουμε , εξαιρετική προσφορά πραγματικά, μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του αλλά και πώς θα το αποκτήσετε εδώ : Tablet SENTO-MT3 3G
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...