Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Tηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda RC -63%

μηχανή Honda RC
Ιδανική μικρογραφία της αυθεντικής Honda RC212V

29,9€ για μία (1) τηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda RC 212V (1:12), που αποτελεί πιστή μικρογραφία της Honda μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, σε εκπληκτική τιμήΈκπτωση 63%!!!

Τι αγοράζετε:

Λίγα λόγια για την μηχανή ''Honda RC212V'':
Πρόκειται για το απόλυτο τηλεκατευθύνομενο μοντέλο της Silverlit που αποτελεί ιδανική μικρογραφία της αυθεντικής Honda RC212V. Κατάλληλη για όλους όσους επιθυμούν να οδηγήσουν το πραγματικό μοντέλο και θέλουν πρώτα να κάνουν ένα... εικονικό test-drive, το αυθεντικό τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο της Silverlit σε κλίμακα 1:12 θα σας εντυπωσιάσει με τα κόλπα του!

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της Honda RC212V :
- Με επίσημη άδεια κατασκευής
- Διαθέτει αναβάτη, τις κινήσεις του οποίου συντονίζετε απόλυτα μέσω ειδικού γυροσκοπικού συστήματος και του ασύρματου τηλεχειριστήριου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
- Κατάλληλο για μικρά και μεγάλα παιδιά (ηλικίας άνω των 8 ετών)
- Διαθέτει αναρτήσεις που σας επιτρέπουν να επιχειρήσετε απίθανα άλματα και χάρη στο σύστημα ζυγοστάθμισης δεν πρόκειται ποτέ να αποκλίνετε από την πορεία σας.
- Με ικανότητα ελέγχου αυξομείωσης της ταχύτητας και της έντασης του φρεναρίσματος

Σημαντικό: 
- Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2,8€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
- Το Deal ισχύει μέχρι 22 Ιανουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής)

Πραγματικά απίστευτη τιμή , μάθετε περισσότερα για την προσφορά και δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ : τηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda RC 212V
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...