Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

15€ για μενού 2 ατόμων στο Bara-Tηγάνι!!!

Bara-Tηγάνι
Ζωντανή μουσική, υπέροχο περιβάλλον και τρομερό φαγητό

15€
για μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου που έχει ξεχωρίσει στα βόρεια προάστια με την καινοτομία του σε διασκέδαση, γεύση και περιβάλλον, στο "Bara-Τηγάνι" στο Μαρούσι, Έκπτωση 50%!!!

  Λίγα λόγια για την προσφορά: 
  - Ένας «εντελώς» νέος χώρος στο Μαρούσι επί της Αγίου Κωνσταντίνου έρχεται να δώσει μια νέα εποχή στο χώρο της εστίασης με εξαιρετικό φαγητό!

  - Μπαίνοντας στο χώρο διαπιστώνει κανείς την προσωπική εργασία και μεράκι του Χάρη και της Νατάσσας ως προς τη διακόσμηση, αλλά και εντυπωσιάζεται από το open kitchen που σπανίζει σε τέτοιου είδους μαγαζιά!

  - Ο σεφ Γιώργος επιμελείται μπροστά στον πελάτη πιάτα όπως καπνιστή μπριζόλα, χοιρινή τηγανιά φωλιασμένη σε καρβελάκι, αρνάκι τυλιχτό σε φύλο κρούστας, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, καυτερά συκωτάκια σαγανάκι αλλά και γευστικότατες σαλάτες, όπως η bara τηγάνι με μανούρι και λιαστή ντομάτα και η πρωτότυπα σερβιρισμένη σαλάτα με σταμναγκάθι και χυμό σφηνάκι!

  - Ο πελάτης γευματίζει ακούγοντας ζωντανή μουσική κυρίως τις βραδινές ώρες και επιλέγοντας να φάει μεζεδάκια είτε σε τραπέζι, είτε στην μπάρα!
  Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο του Bara - Τηγάνι εδώ (σημείωση: Οι τιμές στα χύμα κρασιά, αφορούν 1 lt)

- Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2014.

Μάθετε περισσότερα αλλά και πως θα αποκτήσετε την προσφορά εδώ : Bara-Τηγάνι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...