Το Exodeal


Καλωσήλθατε στο ExoDeal!
Καθημερινά υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλές και εξαιρετικά καλές προσφορές γνωστών εταιρειών και μη ,εμείς  θα αναζητούμε συνεχώς και θα παρουσιάζουμε εδώ τις κατά την γνώμη μας πιο συμφέρουσες προσφορές σε όλα τα είδη , υπηρεσίες , εταιρείες κ.τ.λ
Στo ExoDeal θα υπάρχει σχεδόν καθημερινή ανάρτηση προσφορών 3-4 την κάθε φορά καθώς και ειδική σελίδα όπου θα παρουσιάζεται σταθερά για μια εβδομάδα η καλύτερη προσφορά βάση των θετικών σχολιασμών σας.

Σε κάποιες από τις παρουσιάσεις που θα αναρτήσουμε θα υπάρχει αναφορά και σε εταιρείες , καταστήματα , υπηρεσίες που αν τελικά σας φανούν χρήσιμες (αγορά , εγγραφή κ.τ.λ) θα έχουμε και εμείς κάποιο όφελος (affiliate programs) που όμως δεν είναι ο κύριος σκοπός της δημιουργίας του Blog.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια βάση προσφορών που θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες / αναγνώστες μας να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο αναζήτησης. Δεν διεκδικούμε τις δάφνες και τα πρωτεία σε οτιδήποτε, στόχος είναι και παραμένει να ενημερώσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των χρημάτων τους.


Ευχαριστούμε και Καλή Πλοήγηση!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...